Pregatiri pentru sarbatorile de iarna | Masa de Craciun


Prima zapada a cazut si ea de ceva timp, iar copiii sunt tot mai fericiti caci a venit iarna si ca se pot juca din nou in zapada alba si imaculata. Dealurile sunt si ele pline de copii cu sanii sau skiuri ce se distreaza de frumoasele momente ale iernii. Pentru noi toţi, iarna nu este numai anotimpul zăpezii şi al frigului, ci şi acela al bucuriilor.

Pregatiri de iarna
Distractie de sarbatorile de iarna
 

In timp ce copii se distreaza, mamele acasa pregatesc bucatele pentru masa de Craciun, vorbesc cu Mos Nicolae ca sa le aduca copiilor sai cadouri frumoase pentru ca acestia sa fie multumiti si fericiti iar inainte de toate curatenia in casa are cea mai mare prioritate. Iar cand totul este gata si masa plina cu bucate toti traiesc minunata atmosfera de sarbatori ce se asterne in inima casei si a familiei.

         

Platou cu mancare de sarbatori


Pregatiri de sarbatori



Dar oricine isi poate ajuta mama pentru pregatirea mesei de craciun oferindu-i macar niste retete gustoase de Craciun sau sa ofera o atmosfera frumoasa pe toata perioada Craciunului ascultand frumoasele colinde de craciun si chiar acompaniindu-le cu versurile colindelor cu care va stam la dispozitie.
Craciun fericit si un an nou plin de bucurii!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

123