Mesaje de Craciun pentru cei dragi

1. Un Craciun fericit si pentru anul care vine:
o primavara inflorita
o vara insorita
o toamna colorata
o iarna f distrata


2. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.


3. Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile, iar in sufletele voastre sa se oglindeasca calda lumina a lumanariilor.

4. Tata bun ,mama iubita
azi e ziua potrivita
sa va spun ce va doresc
sa v-arat cat va iubesc
va doresc intai de toate
un an nou cu sanatate
voie buna trai usor
bucurie si mult spor
iar din a dumneavoastra casa
binele sa nu mai iasa!

5. De Sfintele sarbatori ale Nasterii Mantuitorului si la cumpana dintre ani, va urez din toata inima Ani multi si fericiti, multa sanatate, credinta si speranta, belsug, noroc si numai impliniri in Noul An, alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite! La Multi Ani!

6. Tot o urare pentru prieteni apropiati :
Noroc mult si sanatate
Mult belsug si bunatate
Noul An sa va aduca
Toate astea fara munca!

7. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele de Craciun, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun fericit!

8. Sarbatorile de iarna sunt magice. Ele leaga realitatea de basm. Va dorim sa aveti un Craciun fericit si un an nou ca in povesti! La multi ani!

9. In Sfanta noapte de Craciun, atunci cand va veti aduna cu totii in jurul mesei mari, imbelsugate, Bunul Iisus sa va strecoare in suflet caldura, iubirea si puterea de a trece peste tot ce este rau in lumea asta. Fie ca in putinele zile ce au mai ramas din an sa puteti umple cu bucurie sufletele semenilor vostri.

10. Sa ne amintim ca fiecare atingere a unui fulg de nea nevinovat care cade si ni se topeste pe ploape ori pe frunte,ca fiecare atingere a gerului necrutator al iernii,ca fiecare 24 a lui decembrie si fiecare brad impodobit afara sau in case, ca fiecare declaratie ce vine din suflet ...nu-i nimic altceva decat Spiritul Craciunului, care trebuie sa ne inunde sufletele oriunde si cu oricine am fi!

11. Ninge si cumpana anilor se va rostogoli magic in scurt timp, de la un an la altul, moment in care iti asterni visele pe capul de pod al sperantelor. Iti urez sa ai sarbatorile frumoase si luminoase, pline de caldura si implinire!

12. Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

13. Craciunul e credinta, Craciunul e speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste!
Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

14. Magia Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna se aseaza incet, incet peste gandurile noastre si nu mai avem loc decat pentru Bucurie, Speranta si Iubire. Sa nu uitam ca Isus s-a nascut... oare si in inima ta?

15. Fie ca Minunatul Spirit al Sarbatorilor de iarna sa te insoteasca mereu, sa te protejeze, sa te vegheze si sa te lumineze. Craciun Fericit si un An Nou minunat, plin de Lumina si Iubire!

16. Acum cand gerul iernii ne ingheata trupurile, sa lasam Sarbatoarea Craciunului sa ne incalzeasca sufletele, sa lasam Raza Dumnezeiasaca sa ne lumineze gandurile, sa lasam mirosul bradului sa ne purifice simturile si sa ne transformam inimile in torte arzatoare ale bucuriei!

17. Sa ai parte de tot ce iti doresti in noaptea de Craciun si fie ca raza sa te lumineze si sa te aduca aproape de mine.
Sa nu uiti niciodata de mine si sa stii sa imparti fericirea cu cei din jur. SARBATORI FERICITE!

18. Se zvoneste ca pe seara,cineva o sa apara,pe furis pe la balcon, pe fereastra sau pe horn , vine vine MOS CRACIUN sa-ti aduca un an mai bun!

19. Colind curat, brad minunat, Mos bogat, Craciun luminat, pahar inchinat, sanatate, gand implinit! Ne-am intalnit cu Mosu' si i-am dat sa va aduca ceva de Sarbatori... Cum ce? In suflet pace, in inima iubire, in casa belsug, in timp sanatate, in viata fericire!

20. Varsa Doamne har si bine, bogatie de la Tine, peste casa peste masa, peste oamenii din casa, sa le faci viata frumoasa!! Sa ai un CRACIUN FERICIT alaturi de cel iubit!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

123